iklan

Ahli-ahli Sindiketku....

Monday, December 13, 2010

iPad Case Paling Mahal

Ni lagi 1 benda yang mahal, case untuk iPad...Di reka oleh Stuart Hughes, pereka untuk peralatan komunikasi termewah di dunia...Sebelum ni dia pernah keluarkan Case untuk iPhone yang termahal di dunia dan sekarang kembali dengan case untuk iPad yang dipanggil "The iPad Supreme Gold Edition"..Disaluti dengan emas 22 karat dan lambang apple di belakang yang dihiasi dengan 53 butir berlian...



Kalau teringin nak pakai, order la kat "SINI"..Harga? £129,995.00...hehe kira la...

4 suRat saMaN:

Imzainieyzulkipli said...

gilak r....orang kaya jek mampu nie...

~thE aiE~ said...

huhuhu...org kaya kalau kt malaysia ni blom tntu nk mmbazir kt bnda2 alah ni..kalau mat saleh xtau la..pelik2..

man yusoef said...

aku tak nak case mahal tu...tapi kalau dapat ipad tu jek pon dah kira ok sgt2..bahaha

~thE aiE~ said...

hahaha...case tu lg mahal dri iPad...