iklan

Ahli-ahli Sindiketku....

Friday, December 10, 2010

Gambar separuh bogel Aguilera..

Petikan Dari Akhbar Kosmo:


LOS ANGELES - Penyanyi terkenal, Christina Aguilera berang apabila beberapa gambar separuh bogelnya tersebar di Internet, lapor sebuah akhbar semalam.
Menurut seorang jurucakap penyanyi itu, gambar tersebut disebarkan selepas seorang penggodam menggodam akaun yang digunakan Aguilera untuk berurusan dengan seorang perunding imej peribadi.
"Gambar-gambar itu dirakamkan di rumah Aguilera dan hanya digunakan semasa berurusan dengan perunding imej peribadinya," kata jurucakap tersebut.
Salah satu gambar itu menunjukkan Aquilera memakai berlian dalam keadaan separuh bogel.
Ada juga gambar menunjukkan penyanyi itu memakai baju T tanpa memakai coli.

Ni antara gambar2 seksi minah ni...




Tapi... apa yang aku tau, minah saleh ni memang seksi ngetop pon...video klip kat tv, gambar kat majalah, semuanya aku tengok gambar baju barai..sampai nak terkeluar "aset" dia tu.. Ni mesti kes nak cari pubisiti la tu..tak pun nak cari kes mahkamah untuk menang duit...tah..dunia..dunia...

7 suRat saMaN:

chEnta said...

mantoppp gile gmbr !

asl die nk bengang ah ?
apa yg die pkai sblum ne pun
dah mcm sparuh bogel dah.

org pun tak heran dah kot !

~thE aiE~ said...

huhu...tah la..gmbar pribadi katanyaaa...^_^

pN.rOs said...

takper... dia sah2 bukan muslim...
usha skit artis kita yg nama saja gambarkan dia tu muslim but appearance hancur. tu lagi hampes

Belalang Hijau said...

rase2 gambar dia yg publish secara sah pun ade yg lagi teruk dari yg atas tu...

huhuhu

Cempakamelati said...

Jangan artis kita jadi camtu dah.

zazaw said...

cehh
kau sukaaa tu
gambar2 cm gituuu
theeeee

~thE aiE~ said...

thanks smua yg bg surat saman..ngeeehe..^_^

Belalang Hijau: yup..gmbar yg kna kidnaop tu lg truk kot..

Cempakamelati : artis kita pn ada gak yg cmni...

zazaw: ngehehehe ^_^